16 Eylül 2010 Perşembe

Küçük Sırlar 10.bölüm özeti,Küçük Sırlar yeni bölüm izle

Küçük Sırlar yeni bölüm fragmanı ile burada izle

Küçük Sırlar dizisi cumartesi akşamı 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Sırlar dizisinde sürpriz isim Şebnem Dönmez 10. bölümde diziye katılıyor, Küçük Sırlar dizisinde Su'yun annesi dönüyor ve işte Küçük Sırlar dizisi 10. bölüm fragmanı - dizi izle
Küçük Sırlar dizisinde 10. bölümde sürpriz bir gelişme. Su'nun öldüğünü sandığı annesini bulması an meselesi ve 10. bölümde Su'nun annesi rolünde diziye yeni bir isim geliyor. Küçük Sırlar diğre dizilerden geri kalmadı ve diziye yeni bir ünlü oyuncu ile hareket getiriyor. Küçük Sırlar'ın yeni annesi ise açıklandı. Herkezin yakından tanıdığı Şebnem Dönmez Sunun yeni annesi olacak. Küçük Sırlar dizisi 10. bölümünden itibaren dizide olacak Şebnem Dönmez'in performansı ise merakla bekleniyor.
Küçük Sırlar dizisinde 10. bölümde merakla beklenen Çetin ve Su ilişkisi güçleniyor. Demir bu durumu hazmedemezken çılgına dönüyor ve Su'nun üstüne gidiyor. Küçük Sırlar'ın en cadı karakteri Ayşegül ise yine iş başında olacak. Küçük Sırlar dizisi 10. bölümü ile bu cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

KÜÇÜK SIRLAR 10. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLAYIN -
SU'NUN ANNESİ ECE GELİYOR
Küçük Sırlar dizisine katılan Şebnem Dönmez iki yıl aradan sonra ekranlara dönüyor. 36 Yaşındaki ünlü oyuncu Su karakterinin annesi Ece'yi canlandıracak. Şebnem Dönmez diziye katılması ile ilgili yaptığı açıklamada; ''Rol çok dişi ve çok güzel. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, umarım başarılı olabilirim'' dedi. Genç yaşta yetişkin bir kızın annesini oynamayı da çok eğlenceli bulduğunu belirten Dönmez, senaryo ve ekipten çok etkilendiğini belirtti.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Küçük sırlar 10.bölüm özeti,küçük sırlar dizisi 10.bölüm ile 18 eylül akşamı kanald ekranlarında yer alacaktır. Küçük sırlar 10.bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz.
Küçük Sırlar 10.bölüm özeti
Ayşegül'ün oyunları ayağına dolanıyor.Neslişah ve Ömer'i ayırmaya çalışırken hesap etmediği şeyler şimdi hayatını mahvetmek üzere.Çetin de durumu zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor. Ayşegül herzamanki gibi yeni bir kurtuluş yolu buluyor.Bu yolun adı; Aslan Cem.

Su abisinin etrafındaki tehlikenin farkında. Ama şimdi başka dertleri var,annesinin peşinde...Onu annesine götürebilecek tek kişi ise Çetin.Su Demir'in girdiği kıskançlık krizlerini engellemek için ona gerçeği söylemek zorunda.

Çetin ise Demir'den kurtulmak için Su'yun annesini bulmayı kafaya takıyor.Diğer yandan Ömer başına kaldı ve onu tökezletiyor.Şeytanla anlaşıp Ayşegül'e yardım etmeyi kabul ederse, Ayşegül onu ödüllendirecek.

Arzu Ali'nin gerçek yüzünü görüyor.Biricik'e sığınacak kadar yalnız kalır.Ama onun daha sağlam bir desteğe ihtiyacı var, Su'ya.Cesaretini toplayıp Su'ya gittiğinde, Su'yun tavrı, bundan sonrası için ikisinin ilişkilerini belirleyecek hem de Su'yun kaderini etkileyecek.
Küçük sırlar son bölüm izle,küçük sırlar 10.bölüm full hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu yazarken lütfen;
1-)Türkçemize dikkat edelim.
2-)Küfür ve hakaret benzeri lütuflarda bulunmayalım.
3-)Konuyla alakasız yorum yazmayalım.
Bu üç koşulu kabul ediyorsan buyur aşağıya istediğini yaz.